Un contacontes desembarca a Montbui de la mà de la Casa del Món

Els infants montbuiencs podran gaudir aquest dissabte, 17 de maig, d’un espectacle de contes. S’organitza dins de les activitats de la Casa del Món, vinculada al Pla Educatiu d’Entorn de Santa Margarida de Montbui. A partir de les 11 del matí el Pirat Kim desembarcarà a la sala polivalent de La Vinícola amb el conte de “Niti i el Lleó”. L’actuació anirà a càrrec del contacontes Quim Arnal i serà gratuïta i oberta a tothom.

L’espectacle s’ha programat des de la Casa del Món, una iniciativa promoguda pel grup Baula-Comitè Óscar Romero, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn que promou l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui amb el suport de la Generalitat de Catalunya. La Casa del Món vol esdevenir un espai d’intercanvi entre la comunitat nouvinguda i l’autòctona, amb especial atenció a la població marroquina.

Després d’organitzar un cinefòrum i un concurs de fotografia de la mà del grup Inama, un grup de voluntàries de Baula-COR està intentant consolidar un espai de convivència i conversa amb dones marroquines. Les trobades es fan setmanalment, tots els divendres a la tarda, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Maure, que cedeix els locals. A més, els dissabtes al matí, un monitor i una monitora voluntàries de la Casa del Món, d’origen marroquí, estan fent classes d’àrab als infants, en atenció a una petició de les dones que participen en el projecte de la Casa del Món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario